domingo, 26 de abril de 2020

Setmana del 27 al 30 d'abril 🌻🌼




Nens i nenes del Cicle Mitjà,



El millor d´aquesta setmana ha estat sens dubte escoltar les declamacions dels vostres poemes  a les connexions amb els vostres companys i tutors, ha estat una forma diferent de celebració conjunta del Sant Jordi del confinament.

Els vostres treballs, escrits, connexions, correus electrònics que ens feu arribar  amb dubtes, activitats realitzades o  vivències que voleu compartir amb nosaltres, ens animen a fer una valoració molt positiva de la vostra millora en la competència digital, aspectes emocionals i socials i d'autonomia de treball. 

En aquest sentit, els professors del cicle volem fer un reconeixement especial  vostres pares i mares, que a les preocupacions habituals per la situació que estem patint. sovint us han de donar un suport tècnic, anímic o explicatiu a les activitats que anem proposant. Gràcies !

Segurament, a partir d´ara,  tenir l'oportunitat de sortir al carrer i passejar acompanyats dels pares, serà un punt d'energia i motivació extra per mantenir la nostra rutina de treball. 

Ho esteu  fent molt bé ! Felicitats per la vostra feina !

https://drive.google.com/open?id=1Rdo65gbLPEpK7mau-SAQ1HlJo93oN6cj