lunes, 13 de abril de 2020

Setmana del 14 al 17 d'abril 🌻🌼


Nens i nenes del cicle mitjà,

Tot i que sembla que va ser ahir quan marxàvem de l'escola,  ja fa un mes que estem confinats a casa. Durant aquests dies hem pres consciència de la gravetat de la situació que estem vivint, i també hem rebut amb alegria molts correus electrònics i comunicacions vostres amb feines i manualitats.

Dimarts 14 d'abril, tornaríem de vacances de Setmana Santa. Toca recuperar la rutina i la disciplina de treball. Veureu que a partir d’ara tenim algunes novetats, no només per la possibilitat de tenir contacte virtual entre nosaltres que ens ajudarà a sentir-nos  més a prop , saber de vosaltres,  resoldre dubtes de la tasca programada i repassar conceptes bàsics d’aquesta etapa. També us plantegem activitats per cada dia  i donem opcions de lliurament de la vostra feina. 

En definitiva, a partir de les vostres possibilitats familiars i  recursos, cal fer un pas endavant. Us animem a que, tal i com podreu comprovar en el quadre setmanal, la lectura tingui un protagonisme especial en els vostres dies. Alguns de vosaltres ja ens heu començat a enviar dibuixos, escrits i, fins i tot algun valent ens ha fet arribar  un vídeo comentant el seu llibre, és genial !

No oblideu que abans de començar les activitats programades estaria bé tenir presents les explicacions que acompanyen el quadre. A més, per una millor organització personal, us recomanem fer les activitats setmanalment i lliurar-les abans del diumenge ja que la propera setmana tindreu una nova proposta, on per cert, Sant Jordi tindrà un lloc protagonista.


 3-2-1, comencem !