domingo, 19 de abril de 2020

Setmana del 20 al 24 d'abril 🌻🌼




Nens i nenes del Cicle Mitjà,

Tot i que tots ja portem molts dies d’un confinament que realment està posant a prova la nostra capacitat de resistència, per reinventar-nos i posar bona cara a les dificultats, els professors del cicle mitjà iniciem aquesta setmana molt contents i amb il·lusions renovades per tot el que ens hem trobat amb vosaltres la darrera setmana. D'una banda el contacte virtual ha permès retrobar-nos,  compartir una estona amb alumnes, amics i companys de classe, amb la nostra família escolar. Tots hem pogut tornar a posar cara a persones importants de la nostra vida diària que estaven amagades darrera de correus electrònics, missatges de whatsapp o records molt llunyans del 12 de març. També hem pogut fer un pas endavant en potenciar les vostres rutines de treball. La vostra resposta ha estat excel·lent! Les  cartes solidàries per provocar somriures als malalts de l'hospital de Sant Pau o els comentaris positius que ens heu fet arribar sobre els exercicis de comprensió oral  són un bon exemple.



Dilluns 20 d'abril. La setmana arriba plena de novetats: contacte virtual diari amb tutors o especialistes que ben segur milloraran la part emocional i el plantejament de les nostres activitats, i celebració del primer (i esperem que sigui l'últim) Sant Jordi del confinament de les nostres vides.
Sant Jordi! Quina millor excusa per seguir trobant estones diàries familiars on la lectura sigui la protagonista? Si Sant Jordi va derrotar al Drac i en va sortir victoriós, nosaltres no tenim excusa! 
Us animem a seguir repassant aspectes bàsics de la vostra etapa  educativa (comprensió lectora, expressió oral, expressió escrita, raonament i càlcul...) desitjant que es confirmi que el proper dilluns 27 podreu sortir una estona al carrer acompanyats dels vostres pares. Serà una gran notícia que compartirem tots junts.

                               Ready ?  get set,  go !!!