lunes, 30 de marzo de 2020

Setmana del 30 al 3 d'abril 🌻🌼





Setmana del 30 de març al 3 d’abril

Com esteu campions i campiones ? Com ha anat aquesta setmana ?
Avui és dilluns 30 de març, era el dia que pensàvem que tornaríem a classe.  Malauradament seguim a casa, posant a prova la nostra paciència, solidaritat i capacitat per inventar-nos nous jocs, espais i activitats per seguir actius des de casa. Aquesta setmana els nens i nenes de 3r. hauríeu anat d’excursió a Collserola, i els de 4t. havíeu de fer una empenta a un dels temes de medi que més us agraden: els animals i els éssers vius.  Aquestes unitats tindran un gran protagonisme en el que us plantegem pels propers dies.

Esperem i desitgem que tant vosaltres com les vostres famílies estigueu bé.

Per tercer i quart



Sabeu una cosa ? Els tutors i especialistes del cicle mitjà us trobem molt a faltar i ens agradaria tenir notícies vostres.
Volem saber què feu a casa, com esteu vivint aquests dies, que ens expliqueu alguna anècdota divertida, coses que us preocupen... i ens      les feu arribar al nostre mail:

Us animeu? Només 4 ó 5 línies, ben repassades!,  acompanyades d’un dibuix simpàtic.
Us prometem que us respondrem a tots !














Tasques només per tercer !!

 La sortida a Collserola sempre és especial pels alumnes de 3r:  
ja és primavera i és divertit  caminar per la muntanya descobrint plantes, petjades i el pantà de Vallvidrera. Us animem a descobrir des de casa el més important  a partir de les preguntes que us plantegem. Sereu capaços ? Us deixem alguns links que us ajudaran a trobar les respostes ! Recordeu que és important llegir la informació que anireu trobant als llocs webs que us indiquem.



També us animem a que dediqueu estones d’aquesta setmana a la lectura del tema de medi natural de les plantes. La propera setmana us farem un repte de 10 preguntes per tal que valoreu tot el que sabeu i heu après ! 

   













 






  

Estem segurs que aquests dies esteu repassant les taules, és molt important. Us deixem un full amb operacions per fer durant la setmana: sumes, restes i multiplicacions. Col·loqueu bé les xifres !

                         LA CLASSIFICACIÓ DELS ÉSSERS VIUS
Sens dubte el tema 3 de medi natural és un dels més atractius per vosaltres. Us animem a que durant  aquesta  setmana:
           -  Dediqueu estones de lectura a llegir el tema, la propera setmana us farem un repte de 10 preguntes per tal que valoreu tot el que sabeu i heu après.

            -  Avanceu en el treball que esteu realitzant  a informàtica  del vostre animal favorit. Recordeu? Cal buscar  informació sobre les seves característiques, el seu hàbitat, l’alimentació, la reproducció i descobrir curiositats. 

           -  Si algú s’atreveix pot començar el power point amb el que fareu la presentació del vostre animal als companys.

           -  Si sou molt valents podeu preparar un kahoot  sobre els éssers vius i quan el tingueu enllestit podeu fer una petita competició amb la família.



 
Aquests dies estem descobrint com cantar, ballar, o  tocar un instrument ens ajuda  a estar més tranquils, relaxar-nos i no pensar tant en el que està passant,
I si li donem canya a la FLAUTA ? L´Albert us anima a practicar la següent cançó:
FLAUTA KOKOLEOKO
https://musicberceo.wixsite.com/flauta-tercero/kokoleoko