lunes, 23 de marzo de 2020

Setmana del 23 al 27 de març 🌻🌼


Bon dia nois i noies! 😃

Ja ha passat la primera setmana, i com cal mantenir-se actius, hem decidit obrir aquest blog per estar en contacte i proposar-vos algunes activitats.

Sí, ja ho sabem,esteu fent tota la feina programada per les primeres dues setmanes, també ajudeu a casa tot el que podeu, descobriu nous llibres de lectura de la vostra prestatgeria secreta , evidentment no dediqueu gaire temps a jugar amb aparells electrònics,i feu trucades d´ànims als avis i àvies... Ho esteu fent molt bé !

No oblideu que durant aquests dies que haurem d'estar a casa cal seguir sent RESPONSABLES i SOLIDARIS per un mateix i pels altres i QUEDAR-NOS A CASA

Us animem a que aneu acabant les feines que us vam lliurar el dijous per la tarda. 😉

Un cop acabeu les tasques encomanades, cada dilluns us anirem penjant al blog algunes activitats per fer i, si us animeu i les voleu compartir amb nosaltres i els vostres companys/es, ens les podeu fer arribar per correu a

ciclemitja.samc@gmail.com

i les compartirem al blog. 

De moment, a l´espera del proper dilluns, us deixem un parell d´idees:

-Com ben segur que trobeu a faltar la classe de plàstica, què us sembla si treballeu una mica la vostra creativitat amb l´origami i la papiroflèxia ? 

Us deixem un exemple de com ho podeu fer en el següent video:


Poseu-vos a prova ! Feu-nos arribar fotos de les vostres creacions !

-Aquests dies d'estar a casa ens brinden moltes estones per escriure sobre el que està passant: vivències, anècdotes, pors, alegries, què feu a les 20.00 h… ben segur que quan tot hagi passat us agradarà rellegir el que heu escrit i sempre us quedarà de record. Us animeu ?? Feu un diari ! És una fantàstica oportunitat ! Ens podeu fer arribar alguns textos que heu escrit i els compartirem. Així sabrem que fan els nostres companys i companyes. Som-hi !

D´aquí res tornarem a estar tots junts, compartint, jugant al pati i fent molts problemes i divisions ! 😄


Tot anirà bé! 🙏 NOSALTRES PODEM! 💪



M.Carmen, M.Lluïsa, Luisa, Xeli, Paula, Valentí, J.Antonio

Una forta abraçada per a tothom! 😘

💚 JO EM QUEDO A CASA 💚
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼