jueves, 10 de febrero de 2022

PROJECTE 3r

Hola famílies! 👏 👏


Aquesta setmana els alumnes de 3r estem duent a terme un projecte sobre desigualtats. 


💜Dilluns vam introduir el projecte a partir de situacions que viuen moltes famílies de la ciutat i vam treballar els diferents tipus de desigualtats que van anar sorgint. 


💛Dimarts vam llegir el conte "L'Ametller no va poder fugir". Els alumnes han conegut de primera mà la història de vida d'una persona refugiada que ara viu a Catalunya. Han reflexionat sobre les emocions i els sentiments que viuen les persones refugiades, la relació que hi ha entre immigració i desigualtat i els Drets Humans. 


💙Dimecres vam haver d'elaborar un producte final a partir d'una quantitat de diners concreta. Cada grup disposava d'uns diners i han hagut de pensar moooolt i molt bé què comprar. Hem reflexionat sobre els valors importants que tota persona hauria d'aprendre sense importar el seu estatus: solidaritat, empatia, gratitud, tolerància, sinceritat, humilitat, responsabilitat, ajuda, estima, perdó, ... 


💚Dijous hem vist i analitzat la pel·lícula de Mulan. Tot i que les pel·lícules de dibuixos animats puguin ser vistes, a primer cop d’ull i de manera superficial, com a simples pel·lícules d’entreteniment per als més petits, també transmeten uns valors concrets i els prejudicis de la societat als seus receptors models, és a dir, al públic infantil. Aquest clàssic de Disney  ens ha fet reflexionar que amb esforç i disciplina, independentment del sexe que siguis, qualsevol cosa es pot aconseguir, per molt difícil que resulti. Hem parlat sobre la igualtat entre homes i dones, que els dos tenen les mateixes capacitats per fer qualsevol cosa, que no hi ha feines d’homes i feines de dones. 


I demà? Amb què ens trobarem? 😕

Us deixem un petit tast del que estem vivint aquests dies i no volem perdre l'ocasió per felicitar als nostres alumnes per la feina que estan fent en equip!


FELICITATS 3r!



GAUDIU-LES MOLT!  😍
(Si feu clic sobre elles les podeu veure en gran)