domingo, 14 de junio de 2020

15 al 19 de juny 🌻🌼

Nens i nenes de 3r. i 4t., família del Cicle Mitjà...
és l'hora dels Adéus!



Divendres ens trobarem per acomiadar el curs. Qui ens havia de dir al setembre que el comiat seria virtual des de casa?








Serà una experiència que ens quedarà per sempre. Sentiments, emocions, anècdotes, records i bons  desitjos ens acompanyaran durant el temps de connexió, i també a les connexions individuals de tutoria que farem de dilluns a dijous. Al llarg de la vostra etapa escolar tindreu molts professors, però nosaltres, tutors i especialistes, sempre podrem dir en veu ben alta, que vosaltres i les vostres famílies  heu estat uns alumnes excepcionals durant aquest complicat moment que hem compartit telemàticament.
Ho heu pensat realment? Tanquem un curs! El proper mes de setembre els alumnes de tercer ja estareu a quart, a la tercera planta de l’edifici de primària. Els  de  quart sereu alumnes  de  cinquè, cicle superior! 
A l'espera de poder confirmar en quines condicions podrem iniciar el nou curs 2020-21, no tenim cap dubte que l'actitud i l'esforç de superació, la resposta activa i animada que ens heu mostrat al llarg d'aquests 3 mesos, us faran tornar amb més capacitat per seguir superant les adversitats que puguem trobar en el camí.
Una abraçada enorme per a tots, nens i nenes, pares i mares.



https://drive.google.com/file/d/1JeolREbtK9Ndf3bRmOwlTcJpZNm9TKuI/view?usp=sharing